Wie is Liefs popje?

Mijn naam is Nathalie, ik ben moeder van 2 dochters van 5 jaar en 3  jaar. Beide zijn mijn inspiratie geweest om deze webshop te starten. Ook heb ik een hele lieve partner thuis zitten die het volste vertrouwen in mij heeft dat ik dit op kan starten. In november 2018 kocht ik mijn eerste Brother naaimachine, waarmee ik nog steeds erg blij ben. In januari 2019 ben ik gestart met een cursus en zo leerde ik mijn machine kennen en wist ik wat hij allemaal aan kan.  Toen ben ik veel gaan oefenen.

 

In het begin maakte ik wat leuke cadeaus die we met een verjaardag gaven, zoals bijvoorbeeld een poppendeken. Maar er kwamen al snel mensen vragen of ik ze ook verkocht. Tja, dat was wel een stap. Maar erg leuk en inspirerend. Want hoe leuk als je van een droom je werk kan maken! Stapje bij beetje deed ik steeds een beetje meer en probeerde ik andere zelfgemaakte patronen uit (niet te moeilijk en zelf te maken). Soms had ik wel 4 x een test patroon gemaakt omdat het toch niet helemaal klopte. Maar dat was juist de uitdaging om te kijken wat wel werkt en functioneert. Want alle producten moet ook kindproef zijn. 

 

Nu komt de echte stap naar de webshop, want de cadeautjes, weggeefacties en kleine verkopen worden mij wel teveel en hierdoor is het geen hobby meer. Want wat ik aan geld er aan verdiende (wat ik meestal weer uitgaf aan giveaways) is niet genoeg meer. Ook vroegen er steeds meer onbekenden naar een webshop. Nu is de stap er dat ik het ga doen en jullie zijn mijn inspiratie hiervoor geweest. Dank jullie wel voor het bekijken van mijn webshop en interesse te hebben door te lezen hoe dit tot stand gekomen is. Mochten jullie verdere vragen hebben, neem dan contact op!

 

Liefs Nathalie