Veiligheidsvoorschriften

De verantwoordelijkheid voor het in acht nemen en nastreven van onze veiligheidsvoorschriften ligt bij de eindgebruiker(s). Bij het akkoord gaan met de algemene voorwaarden wordt er bevestigd dat er kennis genomen is van deze voorschriften. Als u onze veiligheidsvoorschriften niet hanteert kan Liefs popje op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel of andere zaken. Bij ieder artikel waarbij de voorschriften van toepassing zijn is een gedrukt exemplaar bijgesloten, geef je het artikel cadeau aan iemand lever dan altijd de voorschriften mee zodat ook de ontvanger deze in zijn/haar bezit heeft.

 

Kleding

Deze dienen binnenstebuiten gewassen te worden op 30 graden. 

 

Kussens

Zowel de buiten als binnenkant kunnen gewassen worden. Lieft de buitenkant binnenstebuiten in een waszakje vanwege de ritssluiting. Hij kan op 30 graden gewassen worden.

 

Tegel(s)

Deze zijn breekbaar en worden met noppenfolie op de post gedaan. Ze kunnen afgenomen worden met een doekje. 

 

Rugtassen

Het voorpand is los te halen doormiddel van klittenband, de schouder banden kun je op maat stellen na wens. De tas kan gewassen worden op 30 graden. 

 

Goodiebag tas

Zijn te wassen op 30 graden. 

 

Wikkeldoek bedrukt

Deze kunt u in de was op 30 graden gebruiken. Hij mag in de droger en de afbeelding blijft hierbij netjes. 

 

Autoscherm

Laat kinderen nooit alleen met een autoscherm, hier zitten 2 onderdelen bij waarin uw kind kan stikken (ophang systheem voor het raam). Hij is op de ruimen op klein voormaat zoals hij geleverd is. Kijk gerust een filmpje op youtube hoe dit moet.

 

Luchtrommels

Deze is in de vaatwasser te gebruiken. 

 

Koektrommels

Deze is enkel met de hand te wassen en goed af drogen, gebruik geen schuurspons om krassen te voorkomen. De koekjes zullen niet optimaal vers blijven in de trommel. 

 

Poppenwikkeldoek / poppendeken / poppennestje

Deze mogen enkel gebruikt worden boven de 4 jaar, indien er een jonger kindje mee speelt dient er altijd een volwassenen bij aanwezig te zijn. Het kan gewassen worden op 30 graden en niet in de droger te gebruiken. Bij het poppen nestje zit er een los lint bij, zorg dat je deze geregeld controleerd op defecten en of deze niet alleen gebruikt/gespeeld mee wordt om stikken te voorkomen.

 

Mondkapje

Deze worden met de hand bedrukt en kan zijn dat het niet precies op dezelfde plek afgedrukt is. Dit kan iets afwijken van elkaar maar doe mijn best deze zo net mogelijk op elkaar te doen lijken. Mondkapjes kunnen gewassen worden tot 60 graden. Er zit een vakje in voor een filter, dit is aan uzelf om wel of niet te gebruiken. Het gaat hierbij om een niet medisch mondkapje.

 

Auteursrecht
Niemand mag zonder toestemming van Liefs popje de illustraties/ontwerpen namaken of kopieren zonder toestemming. Hier rust copyright op van de ontwerpster Camila, Lisa & Liefs popje. Indien u een samenwerking aan wilt gaan kunt u een mail sturen voor informatie.

 

Bij vragen mag u altijd contact opnemen met info@liefspopje.nl