• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Pakketje €4,95

Ken jij Sofie al? Nee? Dat geeft niks, want ook al ken je Sofie nog niet dan nog zijn deze producten ontzettend leuk om te hebben. 

 

In samenwerking met Nancy, schrijfster van het boek 'Sofie en haar helden' van de toekomstige boekenreeks van 'Wat ziet Sofie?, hebben wij een samenwerking opgezet. Hoe leuk?!
Op het moment dat ik 'Sofie en haar helden' in mijn handen had was ik meteen verliefd! De lieve kleurrijke tekeningen die geheel tot leven komen door het liefdevolle op rijm geschreven verhaal... Droom weg in de wereld van dit boek en ga mee op avontuur in de wereld van 'Wat ziet Sofie?'. 

 

Naast de standaard lijn hebben we ook een zomerlijn, met een zomers Sofietje. Van strandlaken, tot wikkeldoek met een lief meisje in badpak erop. Laat de zon maar komen!

 

En heb je de  'Hap hap hap Sofie slab' al gezien? Tijdens het eten het boek voorlezen en van de maaltijd een klein feestje maken! Een hapje voor Sofie en een hapje voor... 

 

Mijn jongste dochter is al groot fan van 'Wat ziet Sofie?' Zij mag zelf de voorleesboekjes kiezen voor het slapen gaan en pakt dan met een brede glimlach 'Sofie en haar helden'. Het boek is mooi op rijm geschreven en hoe vaker we het verhaal lezen hoe sneller mijn dochter de zinnen rijmend afmaakt. Zo knap!
Prachtig om te lezen wat Sofie allemaal ziet en ontdekt. Heerlijk wanneer mijn dochter dicht tegen mij aankruipt en mij verteld dat ze net als Sofie ook op ontdekkingstocht wilt gaan.
Soms lukt het niet om het hele verhaal te lezen, maar gelukkig komt de boekenlegger dan goed van pas. Dan kun je ook tijdens drukkere/vollere dagen toch een klein stukje lezen. Handig!

 

Het boek

Echt een aanrader om voor jezelf te kopen of als cadeau. 

Sofie collectie bij Liefs popje

Collectie strand Sofie 'Wat ziet Sofie?'

Collectie kolibries 'Wat ziet Sofie?'.